PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ANIVERSARE: Regele Mihai, sărbătorit în Piaţa Revoluţiei. La mulţi ani, Majestate!


11 responses

  1. Pingback: ZIUA REGALITĂȚII: Domeniul Regal de la Săvârșin își deschide porțile publicului larg. La Muzeul Automobilului pot fi admirate mașinile Regelui Mihai. | infoINSiDER.ro

  2. Max

    Este o disciplina care se invata in scoala primara, se numeste Istorie… Putem scuza necunoasterea trecutului istoric al poporului roman? Avem in vedere ca putini au fost profesorii curajosi care au predat istoria adevarata, nescrisa in manuale…impardonabil este gestul si curajul unora de a face afirmatii cu o siguranta de care mie imi este jena…acuzatii facute intr-un stil juvenil, temperamental, pasional cu iz de revolutionarism desuet care ma duce cu gandul la …ah, da! tineretul comunist! va mai aduceti aminte? impotriva monarhiei, legionarilor..bla bla bla…Treziti-va! Educatia inseamna respect si civilizatie.
    Ce ziceti de vorbele astea “Nu putem avea viitor fara sa ne respectam trecutul”?

    Apreciază

    27 octombrie 2011 la 00:12

    • Anonim

      … catre Max: poate ne invatati dv istoria romanilor sub conducerea regala?… om fi noi „tineretul comunist” prost informat ,dar nu si imbecili sa nu intelegem faptul ca familia regala l-a vandut pe Antonescu si au dat comanda sa fie prins si ucis miseleste… altfel cum putea pleca regele cu tot alaiul in exil cu vagoanele incarcate… un tren intreg a fost pus in miscare numai pentru rege si familia lui, ca sa isi care/transporte in bune conditiuni tot ce a vrut el… Max, poate esti un tigan care ii multumeste regelui pentru salvarea natiei voastre, ca altfel Antonescu va casapea pe toti tiganii imputiti!!!

      Apreciază

      29 octombrie 2011 la 17:57

  3. ILIESCU LA INCEPUT I-A FOST TEAMA DE REGELE MIHAI CA II VA LUA LOCUL, ACUMA CAND TEAMA I-A CAM TRECUT, ACUMA IL PUPA-N KUR PE BOSHOROGUL ALA DE 90 de ani. Mi se pare mie ca toti s-au masonit si fac parte din gruparea masonica, aia cu sorturi albastre care jura pe necuratul ca fiind marele creator.

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 18:34

  4. alexa85

    Mare dreptate aveti oameni buni..un MAREEE TRADATOR de tara..dar alesii nostrii il pupa in dos…or avea de castigat ceva..cine stie?!

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 18:31

  5. Le Monde

    Le Monde scrie:
    „Împlineşte 90 de ani, dar încă face clasa politică românească să se cutremure”

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 14:19

  6. Nelutu

    Am ajuns sa aniversam un tradator de tara! In discursul de la parlament a uitat sa spuna despre vinzarea lui Antonescu si despre rasplata primita de la rusi pentru aceasta!Liberalii au adus in tara aceasta familie de traista-n bat,ae au pupat si pupa dosul acestor straini de neam,care ne sfideaza prin opulenta in care traiesc, fara sa fi muncit vreodata!Se autointituleaza „rege”un individ a carui familie nici nu cunoaste limba roman a!Mai lasati-ne cu ‘majestate”si alte titluri caraghioase,la fel ca si cei ce le folosesc,confiscati-i tot ce i sa retrocedat in mod abuziv,sa se foloseasca de ceea ce a adus familia lui din Germania si nu de ceea ce au obtinut prin exploatarea romanilor!!!RUSINE parlamentarilor ca au permis acestui monstru sa pingareasca Casa Poporului si prin prezenta sa si mai ales,pentru faptul de a fi aplaudat un ticalos!!!

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 12:38

  7. Iustina

    Regele Mihai-Mare tradartor de tara!
    Sa-i de Bunul Dumnezeu sanatate si smerenie ca sa spuna odata ADEVARUL si atunci il vom asculta cu interes. Pana atunci ….sa ne scuteasca el si tata familia lui .

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 11:36

    • ADEVART GRAIESTI; GAND LA GAND CU INTELEPCIUNE. Daca neamul lui hohenzollern nu s-ar fi nascut, astazi aveam si noi liniste de toata tiganimea. Ca ar fi avut grija de ei MARESALUL ANTONESCU!!!

      Apreciază

      26 octombrie 2011 la 18:31

  8. Anonim

    90 x La multi ani!!

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 08:27

  9. OPREA NICOLAE

    Asa zisul exrege Mihai a fost si este un mare criminal si un vanzator de tara si neam. A vandut Romania rusilor ,a dat ce sa putut ,ne a dat pe mana comunistilor pentru ca sa-i fie lui bine.Dupa ce a abdicat in favoarea comunistilor acestia iau dat voie sa plece din tara cu o garnitura formata din 14 vagoane care la vremea respectiva a fost insotita pana la granita si de un fost unchi al meu fiind ostas al armatei romane la vremea respectiva.Oare ce iau dat comunisti unui balbait,ce averi iau dat ?Cum a folosit fostul rege rezervele de bsni ale ROMANIEI din bancile elvetiene.Cine este acest individ de iau dat comunistii actuali averi in ROMANIA ? in afara de ce a furat cand a plecat din tara ? Acest individ ar trebui de urgenta sa fie expulzat din tara cu toti membrii familiei si sa nu m-ai aiba dreptul sa vina in tara niciodata..

    Apreciază

    26 octombrie 2011 la 08:19

COMENTEZI?