PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PASIVITATE: Neglijăm problemele, deci nu există!


INSIDER: „In ideea de a fi in pas cu “ultimele descoperiri”, dorinta de “a salva copacii” si la propunerea unei domnite de la o casa de bilete RATB mi-am cumparat Portofel electronic. Adica un card ACTIV preplatit care functioneaza si la Metrorex si la RATB, oferind calatorilor posibilitatea de a incărca pe card un credit care reprezintă o forma comoda de plata a contravalorii unor calatorii individuale sau de grup. De la introducerea lui in circulatie a trecut ceva timp (ianuarie 2010), dar “hibele” descoperite in practica nu par a fi rezolvate din mers, cum ar fi normal, ci puse in categoria “neglijam problema, deci nu exista”

ATENTIE! – Toate rutele RATB in circuit care au un capat la care nu se goleste autobuzul supun calatorii care trec peste capatul fals la platirea de doua ori a biletului. Astea sunt regulile. Dar asta scrie doar pe site si niciunde altundeva. Nu scrie in autobuz, nu scrie pe card. (Daca am un bilet taxat pot sa trec peste capatul formal, daca am varianta electronica trebuie sa platesc de doua ori!)

– De ce nu exista posibilitatea de reincarcare a cardului in statiile de metrou? Metrorex a facut investitii, la intrarile in statii, in cititoare de card speciale, dar e peste puterea lor sa asigure si o reincarcare a creditului??? …Daca nu mai ai credit in portofelul electronic, ori iti cumperi o cartelă de metrou, ori te intorci la suprafata sa-ti incarci cardul. …Mai bine lipsa!”

2 responses

  1. Pingback: PĂREREA CĂLĂTORILOR: 250 de autobuze ecologice noi până în anul… 2100! | infoINSiDER.ro

  2. Cine a mers azi dimineata pe Podul Grant stie la ce ma refer, nu la ambuteiajul general firesc in aceste zile ci la sirul de oameni cu papornite si saci pe umar care traversau podul pe jos pe linia de tramvai. Nimeni nu e obligat sa munceasca fiecare poate opri munca atunci cand doreste, respectand drepturile angajatorului desigur.

    Apreciază

    12 iunie 2011 la 17:19

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s