PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FALIMENT: Angajaţii “Cronicii Române” îşi scriu demisiile în bloc!


Cronica unui faliment anunţat se apropie de un final tragic. Angajaţii cotidianului Cronica Română anunţă că vor demisiona în bloc începând cu 1 februarie, dacă până la sfârşitul acestei luni nu vor primi măcar trei din cele şase salariile restante pe anul trecut. Aceştia declară că prima zi de muncă a fost deschisă cu o şedinţă amplă în care redactorul-şef, Iulian Badea, le-a transmis noile promisiuni oficiale pentru noul an de muncă: „Am vorbit cu patronul şi mi-a promis că până la sfârşitul lunii va trimite trei salarii, pe lunile iulie, august şi septembrie 2010. Iar până de Paşte va lichida salariile pe anul trecut.”. Printre altele, redactorul-şef a recunoscut că, înainte de Sărbători, şi-a dus angajaţii de nas până în ultima clipă, deşi ştia cu câteva zile înainte că nu se va da niciun ban de Crăciun. „Suntem sătui de aşteptat şi de uitat în sus către patronul de la Iaşi. După 6 luni de muncă voluntară, mai bine stăm acasă definitiv… Măcar vom cheltui mai puţin!” spune unul dintre angajaţi.

4 responses

 1. s.r.i.ul

  Uite ca inca mai supravietuieste Cronica….stiu oare ziaristii de la Cronica ca banii lor provin din vanzarea pe bucati la fier vechi a fabricii Ubemar, actuala Ascendent Ubemar??? Finantele au pus sechestru doar pe cateva daramaturi pentru ca restul din fabrica a fost vandut acum cativa ani catrea Altcons, alta firma de-a lui Sindilaru. Cand au inceput sa puna finantele ochii pe Altcons din cauza mega datoriilor a vandut repede ce era pe Altcons catre Ascendent Ubemar patronata tot de Sindilaru. Acum au mai ramas o mana de oameni in nustiucumsemaicheama fabrica care stau fara apa curenta de vreo 2 ani, fara cadura iarna de vreo 2 ani, salarii ioc, program de 2 zile pe saptamana…Da le-a promis Sindilaru ca atunci cand v-a ajunge presedintele tarii o sa le fie bine..pana atunci le face ferma de pasari si porci in spatele fabricii ca sa le de-a de mancare…
  Sa auzim de bine

  Apreciază

  31 martie 2011 la 15:59

 2. Inginerul de sistem de la „Cronica Romana” a demisionat astazi. Pana pe 1 februarie vor demisiona si altii.

  Apreciază

  17 ianuarie 2011 la 18:04

 3. Grigore Ureche

  La aflarea informatiilor publicate de voi, redactorul-sef s-a suparat foc si para! A convocat sedinta de urgenta si a promis ca va aduce detectorul de minciuni ca sa-l identifice pe cel care musca mana patronului. …De foame! :))) Apoi a promis ca cel gasit vinovat va fi dat afara pe loc!

  Apreciază

  13 ianuarie 2011 la 18:56

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s