PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

Editorialistul Paul Everac a rupt contractul cu “Cronica Română”. Angajaţii încă mai aşteaptă salariile restante!


Surse din interiorul cotidianului “Cronica Română” au declarat pentru infoINSIDER.ro că editorialistul Paul Everac a decis să rupă contractul de colaborare pe motiv că nu şi-ar fi primit remuneraţia pe ultimele patru luni. La fel şi angajaţii! Se pare că, la începutul lunii august, Everac ar fi transmis un ultimatum către patronat – până în data de 12 august, ora 12, aşteaptă să primească toţi banii restanţi; dacă nu, pune punct editorialelor şi îşi încheie lunga colaborare din ultimii ani. În prima fază, patronul Răzvan Şindilaru ar fi promis că va face tot posibilul să adune nişte mărunţiş… După două săptămâni însă, acelaşi patron i-ar fi transmis că e liber să plece. Mesajul este valabil şi pentru restul angajaţilor! (Foto: foto.zp.ro)

4 responses

 1. Grigore Ureche

  …Jeane, ai avut dreptate! …se pare ca Everac si-a primit banii din urma si a inceput sa scrie din nou… Angajatii sa mai rabde!…

  Apreciază

  17 septembrie 2010 la 17:18

 2. Grigore Ureche

  VESTI „BUNE”. Angajatii de la Cronica au primit azi, 7 septembrie, „avans” pe luna aprilie – 250 RON !!! …Azi au voie sa-si cumpere o shaorma! …De maine se intorc la biscuiti… „Cronicari, biscuti!” – „Biscuim, Maria Ta!”

  Apreciază

  8 septembrie 2010 la 00:56

 3. Facem pariu ca nu si-a rupt colaborarea?

  Apreciază

  27 august 2010 la 09:23

 4. Timpanul

  …..lasati-l pe Everac, ca oricum nu intereseaza pe nimeni… Sa va spun eu altceva legat de Cronica de sa cadeti pe spate… Vorbeam cu cineva de la RA-APPS-SAIFI despre care sunt cei mai mari datorinici din Casa Presei… In top ten apare si Cronica Romana, de fapt, cred cred ca se bate pentru primul loc… Cronicarii au o datorie de „doar” 300.000 RON, adica 3 MILIARDE lei vechi!… Si va mai intrebati de ce nu sunt incasari la buget… Trageti singuri concluzia daca ziaristii de acolo isi vor mai lua salariile vreodata… Asta, pana nu vine politia sa-i arunce in strada… :)))))

  Apreciază

  27 august 2010 la 03:08

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s