PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

Bodyguarzii “Civis Pază”, la concurenţă cu Poliţia şi executorii judecătoreşti


Firmele de pază se simt bine cu arma la picior şi au început să-şi depăşească atribuţiile, concurând nu doar cu Poliţia, ci şi cu executorii judecătoreşti. În noaptea de 19-20 iulie, în jurul orei 3.00, a fost spart sediul editurii Curtea Veche de către nişte “agenţi de pază” sub privirile umile ale unor poliţişti care nu ştiu nici legea şi nici ce haine îmbracă.

Clădirea din Strada Ion Mincu numărul 11, din Bucureşti, în care funcţionează Editura Curtea Veche de mai bine de zece ani, a fost ocupată abuziv body­guarzii „Civis Pază” care au pus lanţuri şi lacăte pe porţi în jurul orei şase, în numele pretinsului proprietar, Schally Alexandru. Se pare că există o sentinţă de retrocedare şi punere în posesie, dar aceasta nu ar fi încă definitivă şi irevocabilă. Chiar şi în acest caz, agenţii de pază care au participat la “executare” riscă puţină închisoare pentru tulburare de posesie.

AŞTEPTĂM COMENTARII CU ALTE ABUZURI ALE FIRMELOR DE PAZĂ!

6 responses

 1. Xenia

  Incepem sa ne „seceram” batranii?
  De dimineata pe la 8.30 alergam in parcul IOR in jurul lacului cand un biciclist a agatat o batrana de 80 de ani, care-si plimba linistita catelul, tarand-o cativa metri.
  Tocmai s-a implinit o saptamana de la nefericitul accident de pe Magheru cand o batrana de 83 de ani, care mergea cu cadru metalic sprijinita de sotul ei, au murit.
  Oare pe langa „taierea pensiilor”, scumpirea medicamentelor si a hranei si asta face parte din „selectia naturala”?

  Apreciază

  28 august 2010 la 09:25

 2. Attila

  Atata vreme cat vreti nume, email, pagina web, pentru a putea lasa un comentariu, treaba cu anonimatul e … cam moarta.

  Apreciază

  28 august 2010 la 02:43

  • Numele, adresa de email si pagina de web sunt campuri OPTIONALE, adica nu este obligatoriu sa le completati pentru a putea posta un comentariu. Vom mentiona mai clar acest lucru in pagina „SPUNE AICI!”. Va multumim pentru atentionare.

   Apreciază

   28 august 2010 la 03:18

  • Olteanca

   Cred ca inca nu am scapat,inca, de sechelele gen „mania persecutiei” cand „peretii au urechi si ferestrele au ochi”, dar ar trebui totusi sa ne asumam, chiar sub protectia anonimatului RESPONSABILITATEA celor spuse…

   Apreciază

   28 august 2010 la 09:53

 3. AM observat ca toti nfractori de toate genurile DA informati politiei false ,stiti de ce ca politia sa ai creada oameni cinstiti BA acestea din propie initiativa face FLAGRANTE .PROCURORI JUDECATORI stie aceste lucruri dar ai lasa sa scoata toata ura si dupa tot primesc ce merita NU vedeti cine acuza justitia politia AM 68 ani in toti acesti ani si in comunizm si in democratie NU am fost interogat nu am fost batut nu am fost citat OARE de ce de frica nu sunt HERCULE nu am neamuri in guvern in justitie in partide oare autoritatile chear asa a ajuns sa fie masluite de hti si infractori spun de spaga data POI este singurul mod de a se demasca PAREREA mea procurori politisti si in general legiuitori sunt corecti DAR sobolani acuza crezand ca sunt scutiti de faptele lor ADESEA ma strecor in salile de judecata si credetima am un ochi de vultur si o minte de spion EI bine nu am descoperit nimic deosebit ,stiti de ce sunt curati acuzandui pe jurati acuzati tara care va hranit laptele mamelor strabuni ce zac an morminte acolo nu aveti timp dragi infractori sa mergeti stiu de acolo nu este nimic de furat DEVIZA vieti mele infractori toarna tot dar nu vor scapa o spun din cele patite TONY.ro

  Apreciază

  23 iulie 2010 la 09:54

  • Sincer, nu am inteles nimic din ce ati vrut sa spuneti! Poate incercati sa fiti mai explicit. Multumim.

   Apreciază

   30 iulie 2010 la 02:24

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s