PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI. 100% ANONIME.

CRAIOVA: Saline artificiale în buricul oraşului


INSIDER: „In Complexul Unirea din Craiova , la etaj, in buricul targului, “Centrul de Sanatate SALINELE ROMAN” are cea mai mare salina artificiala de suprafata (240 mp şi o capacitate de peste 100 persoane/oră) din Romania, care, pe langa beneficiile unei saline naturale, ofera confortul unui spatiu modern (muzica ambientala de relaxare, zona dedicata copiilor, acces gratuit la internet wireless). Pret sedinta 60 min: adulti 15 Ron, copii/pensionari 12 Ron. Program: L-V 9.00-20.00; S, D 10.00-17.00.

Desi locuiesc prin aproapiere si de cateva luni, de cand s-a deschis, am trecut de zeci de ori prin zona , palida reclama de la intrarea intr-o zona a complexului care a stat neutilizata mult prea multi ani (deci scoasa din circuitul de shopping) se pare ca nu mi-a atras atentia. Culmea este ca am aflat despre salina la o intalnire cu olteni la o cafea in Bucuresti.

Cautand pe net despre salinele artificiale din Romania aflu cu stupoare ca si a doua salina ca marime – olteni ambitiosi! – se afla tot in Craiova: “SALINA DE ACASA” (Halocamera tip Costa – suprafata 70 mp) mutata de luna trecuta in REAL la etajul 1.”

COMENTEZI?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 2,106 alți urmăritori